Cautare

61921 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (8.37 secunde)
Umar la umar cu PNL si mogulii sa-l suspende si sa-i smulga puterea din maini? Sau sa astepte erodarea PDL si consolidarea imaginii PSD, astfel incat sa castige detasat alegerile din 2012?
Doi prieteni se intalnesc pe o strada din Bucuresti: ... evreul se tocmea sa mai scada din taxa si romanul urla sa i-o plateasca guvernul. ... - Ce fac mamele belgiene cand apa din cada este prea calda pentru bebelusi?
Craiova are din nou primar dupa mai bine de doua saptamani de vid de putere. ... Consilierii locali au votat ieri, in sfarsit, delegarea atributiilor de primar catre viceprimarul Marinica Dinca, dupa ce la precedenta sedinta din 12 martie luasera hotararea sa se mai gandeasca.
Ioana a castigat fara probleme proba de 1.500 m din cadrul Campionatului National de seniori desfasurat la Bucuresti.
Arhiepiscopia Craiovei s-a ales si ea cu 300.000 de lei pentru reabilitarea bisericii-monument din curtea Mitropoliei Olteniei, tot 300.000 de lei primind si Biserica "Sf. ... din cartierul Valea Rosie. ... opt din cei 14 consilieri ai acestui partid, asa ca amendamentul n-a fost aprobat.
Cartierele rezidentiale se vor extinde din 2007. ... Specialistii sunt insa de parere ca investitorii s-ar grabi sa ridice cartiere rezidentiale daca nu ar intampina probleme din partea autoritatilor locale, care nu-i ajuta sa razbata birocratia.
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
PDL, PSD si PNL au anuntat inca de ieri ca nu vor vota propunerile primarului Craiovei privind cresterea pretului gigacaloriei si majorarea pierderilor la Termoficare Sedinta de astazi a Consiliului Local Craiova se anunta furtunoasa, dupa ce ieri, atat reprezentantii PSD si PNL, cat si cei ai PDL - deci toate cele trei partide din legislativul local - au anuntat ca nu vor vota doua dintre proiectele promovate de primarul Antonie Solomon.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Peste 20% din active vor fi vandute in acest scop. Nicolae Badea se retrage din Consiliul de Administratie al Electroputere. ... AGEA urmeaza sa aprobe vanzarea unor active din patrimoniul societatii, a caror valoare depasesete 20% din totalul activelor imobilizate.
Revine Mutu din vara? ... Si Mutu e asteptat din vara. Nicolae Badea de la Dinamo spune ca Mutu va reveni in "Groapa" cand se va satura sa mai joace in Europa. ... Sunt convins ca nu va exista nicio bariera in privinta salariului sau.", a spus Badea la gsptv.
Cand nu se mai auzea nimic de constructia unei Sali Polivalente in Constanta, iata ca primaria a decis sa vanda terenul din Badea Cartan, cel nominalizat a gazdui sala de care are nevoie intreg sportul constantean.
În ultimul an, mai multe firme si-au deschis santiere, oferind craiovenilor alternative la apartamentele vechi din blocurile ceausiste. ... „Doritorii trebuie sa plateasca un acont de 20% din valoarea constructiei, apoi, la livrare, restul de bani.
În ultimul an, mai multe firme si-au deschis santiere, oferind craiovenilor alternative la apartamentele vechi din blocurile ceausiste. ... „Doritorii trebuie sa plateasca un acont de 20% din valoarea constructiei, apoi, la livrare, restul de bani.
In cadrul sedintei de astazi a Consiliului Local Craiova se va supune la vot un proiect prin care Sala Sporturilor din Banie, situata pe strada Brestei nr.
Nationala a plecat in Turcia cu mai multi antrenori decat jucatori.Tata Puiu, Moldovan, Isaila si Badea au dat autografe pe aeroport Nationala lui tata Puiu a plecat in Turcia. Doar 3 dinamovisti au zburat alaturi de Iordanescu, Moldovan, Isaila si Badea.
Imagini exclusive din vila pe care au cautat-o ani de de zile! ... Dan Badea: "Ea este decoratorul sef! Eu doar am ajutat-o!...Mi-a depasit asteptarile!
Ionut Lupescu (53 de ani) continua "razboiul" cu Nicolae Badea, pe care-l vede drept unul dintre principalii vinovati pentru faptul ca Dinamo a ajuns in Liga 2.
Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca omul de afaceri galatean Catalin Chelu sa ramana in arest, sub acuzatia de luare de mita in cazul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), alaturi de complicii Antonel Bunu, Stefan Badea, Gabriel Constantinescu.
google-analytics.com